Σαφάρι

Σαφάρι

Αφρική, αλλιώς και Μαύρη Ήπειρος, σημαίνει καθηλωτικά τοπία, ποικιλία πολιτισμών, λαών και φυσικών τοπίων. Μια ήπειρος που δεν βγαίνει ποτέ από την καρδιά όποιου την επισκεφτεί. Ζήστε ένα μοναδικό ταξίδι στην Αφρική, κάτι που σίγουρα θα αποτελέσει για σας μια εμπειρία ζωής! Για τους περισσότερους ανθρώπους οι διακοπές σημαίνουν καινούριες εμπειρίες και απόδραση από τα συνηθισμένα, οπότε τι το καλύτερο από ένα σαφάρι;

Μέσα από το σαφάρι μπορεί κανείς να εξερευνήσει μερικές από τις πιο παρθένες γωνιές του πλανήτη και να νιώσει πραγματικά μέρος της φύσης. Ωστόσο, σε ένα τέτοιο ταξίδι μπορούμε να συνδυάσουμε τη φύση με τις ανέσεις, με διαμονή σε ένα από τα διάφορα safari lodges που συναντά κανείς συχνά στην Αφρική, με προσεγμένες υπηρεσίες και τοπικό χρώμα.

Σε ένα σαφάρι με τζιπ, θα δείτε από κοντινή απόσταση το πλούσιο ζωικό βασίλειο της ηπείρου αυτής, από λιοντάρια και γαζέλες μέχρι ρινόκερους και ελέφαντες. Στα διάφορα εθνικά πάρκα θα δείτε μερικά από τα πιο σπάνια είδη ζώων αλλά και φυτών του πλανήτη, όπως τα παράξενα δέντρα μπαομπάμπ. Aν ταξιδέψετε ειδικά την περίοδο των μεγάλων εποχιακών μετακινήσεων, θα μείνετε έκπληκτοι από το εντυπωσιακό θέαμα της μετακίνησης των κοπαδιών από ζέβρες και αντιλόπες κατά μήκος των ποταμών και των αχανών πεδιάδων.

Η πανέμορφη Κένυα, η πολύχρωμη και κοσμοπολίτικη Νότια Αφρική, ή η Τανζανία με το φημισμένο πάρκο Serengheti, θα σας προσφέρουν εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς. Ένα σαφάρι στην Αφρική εμπεριέχει μυστήριο και πάνω από όλα περιπέτεια! Μέσα από ένα τέτοιο ταξίδι θα ζήσετε μια από τις πιο έντονες και ξεχωριστές εμπειρίες που έχει να προσφέρει αυτός ο πλανήτης από άποψη φυσικής ομορφιάς και άγριας ζωής.

Κάντε ένα ταξίδι με σαφάρι στην Αφρική και δείτε την πιο εντυπωσιακή πλευρά της Αφρικής . Ένα σαφάρι είναι ένας προορισμός για ένα ρομαντικό γαμήλιο ταξίδι, για όσους ενθουσιάζονται με την άγρια φύση, για λάτρεις της φωτογραφίας, αλλά και μια αξέχαστη οικογενειακή εμπειρία, υπάρχει κάτι για τον καθένα.

Για πληροφορίες εκδρομών επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: (+30)2310232350, (+30)2310233375
Fax: (+30)2310225671
E-mail: info@airforum.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/