Πράγα (αεροπορικώς)

Πράγα (αεροπορικώς)

Κάρλοβυ Βάρυ – Δρέσδη – Κάστρο Χρατσάνι – Μπρατισλάβα

1η ημέρα: Πτήση για ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΠΡΑΓΑ

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπρατισλάβα. Άφιξη και αναχώρηση με το πούλμαν για Πράγα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα σας προσφέρουμε μια ρομαντική κρουαζιέρα με γεύμα στον Μολδάβα. Το βράδυ μετάβαση στο ιστορικό κέντρο και πανοραμική περιήγηση της πόλης (by night) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε φωταγωγημένα τα περισσότερα μνημεία αυτής.

2η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση πόλης)

Ξεκινάμε την περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, τον πύργο της πυρίτιδας, το αστρονομικό ρολόι. Μετάβαση στην Άνω πόλη, όπου θα θαυμάσουμε το επιβλητικό κάστρο Χρατσάνι (παλαιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας), τον Καθεδρικό Ναό, το μοναστήρι Λορέττο, τα σπίτια – εργαστήρια των Αλχημιστών, την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, το Εθνικό Θέατρο. Ελεύθεροι στην αγορά της πόλης ή περίπατος στο ιστορικό κέντρο.

3η ημέρα: ΠΡΑΓΑ ( εκδρομή στη Δρέσδη)

Ξεκινάμε για τη Δρέσδη, τη «Φλωρεντία του Βορρά», θα δούμε το Τσβίγκερ, τμήμα των ανακτόρων από τους βασιλιάδες της Σαξονίας, την πρόσοψη του Αναγεννησιακού Ρεζιντέντσλος, το Δημαρχείο κ.ά. Επιστροφή το βράδυ στην Πράγα. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση ή μετάβαση και παρακολούθηση μιας παράστασης του Μαύρου Θεάτρου.

4η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (Κάρλοβυ Βάρυ)

Πράγα

Αναχώρηση και ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη λουτρόπολη, το Κάρλοβυ Βάρυ, που ακούγεται σχεδόν σαν θρύλος στο βορρά, όπου βουνά, δάση και χωριά περνούν από τα μάτια μας στη διαδρομή σαν εικονογραφημένο βιβλίο. Το Κάρλοβυ Βάρυ αξίζει πλήρως τη θέση που κατέχει ως η πόλη με τη μεγαλύτερη προσέλευση τουριστών στην Τσεχική Δημοκρατία μετά την Πράγα. Αυτή η πόλη με τα ιαματικά λουτρά βρίσκεται 130 χιλιόμετρα μακριά από τη Πράγα, στο δυτικό κομμάτι της Βοημίας. Το Κάρλοβυ Βάρυ απέκτησε σημαντική φήμη εξαιτίας των θερμών μεταλλικών πηγών του, η ιστορία των οποίων ξεκινάει κάπου στο μεσαίωνα. Επιστροφή στην Πράγα. Ελεύθεροι στην αγορά της πόλης.

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – Πτήση επιστροφής

Ελεύθεροι στην αγορά της πόλης. Προετοιμασία και αναχώρηση το μεσημέρι για την Μπρατισλάβα. Στην παλιά πόλη της Μπρατισλάβα θα βρείτε τα περισσότερα ιστορικά κτίρια της πόλης, μαζί με πολλούς μεσαιωνικούς πύργους και μεγαλοπρεπή κτίρια του 20ού αιώνα. Τέλος θα περπατήσετε των εμπορικό δρόμο Obchodna ulica όπου θα βρείτε πολλά καταστήματα για της αγορές σας και θα απολαύσετε των καφέ η το γεύμα σας σε ένα από τα πολλά γραφικά ρεστοράν. Προετοιμασία για αναχώρηση. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και το απόγευμα πτήση επιστροφής. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και το βράδυ πτήση επιστροφής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Στην 4ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 3η μέρα του 5νθήμερου προγράμματος.

Τι σας προσφέρουμε:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Διατροφή
  • Μετακινήσεις – ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει:

Φόρους αεροδρομίων, εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Για πληροφορίες εκδρομών επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: (+30)2310232350, (+30)2310233375
Fax: (+30)2310225671
E-mail: info@airforum.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/