Λονδίνο (αεροπορικώς)

Λονδίνο (αεροπορικώς)

Τάμεσης – Γκρήνουιτς

1η ημέρα: Πτήση για ΛΟΝΔΙΝΟ

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Λονδίνο. Άφιξη, μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολούθως ελεύθεροι για περίπατο στην περίφημη και στολισμένη Όξφορντ Στριτ.

2η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ (περιήγηση πόλης)

Πανοραμική περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Θα περάσουμε από τους Κήπους του Κένσινγκτον και την περιοχή Νάιτσμπριτζ το πολυκατάστημα Χάρροντς το Χάιντ Παρκ και το παλάτι του Μπάκινγχαμ. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το γνωστό άγαλμα του Έρωτα στην Πικαντίλυ και θα δούμε τη στήλη του Νέλσωνα στην πλατεία Τραφάλγκαρ που εκεί φιλοξενεί την γνωστή Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου. Φυσικά θα περάσουμε από το γνωστό σε όλους Σίτυ του Λονδίνου το οικονομικό κέντρο της πόλης με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου και την στήλη του Μνημείου. Κατόπιν θα κατέβουμε στην όχθη του Τάμεση περνώντας από το Αβαείο και το Μπιγκ Μπεν. Θα περάσουμε από το γνωστό Μάτι του Λονδίνου και στη συνέχεια μέσα από την Τούλι Στριτ που εκεί βρίσκεται η Βινόπολις και το Λόντον Ντάτζον. Από τη γέφυρα του Πύργου θα δούμε το κάστρο του Πύργου του Λονδίνου και θα κατευθυνθούμε στο Βρετανικό Μουσείο όπου θα δούμε τα Αγάλματα. Το απόγευμα ελεύθεροι.

3η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ (Τάμεσης, Γκρήνουιτς) 

Μίνι προαιρετική κρουαζιέρα κατά μήκος του Τάμεση, επίσκεψη στο αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς και γνωριμία με την ιδιόμορφη νέα οικιστική περιοχή των Ντόκλαντς. Επιστροφή και επίσκεψη στον πανοραμικό τεράστιο τροχό (London Eye). Το απόγευμα ελεύθεροι στην αγορά.

4η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ

Μέρα ελεύθερη για επίσκεψη στο μουσείο της Μαντάμ Τυσσώ, ή στην πλούσια αγορά του Λονδίνου. Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν ηλεκτρικά είδη μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα μεγάλα καταστήματα της Τόττεναμ Κορτ Ρόουντ και στα μικρά μαγαζάκια της Έτζομερ Ρόουντ, όπου συνήθως γίνονται παζάρια. Για όσους πάλι ψάχνουν για υψηλή ποιότητα, με ανάλογες βέβαια τιμές, θα προτείνουμε την περιοχή του Νάιτσμπριτζ και πιο συγκεκριμένα την Μπρόμπτον Ρόουντ με το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ευρώπης, το πασίγνωστο Χάρροντς ή τη Σλόαν Στριτ με τα επώνυμα καταστήματα. Λίγο πιο κάτω η Κινγκς Ρόουντ προσφέρεται για ότι πιο μοντέρνο και εξαντρίκ έχει να προσφέρει η μόδα.

5η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ – Πτήση επιστροφής

Προετοιμασία για αναχώρηση. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Τι σας προσφέρουμε:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Προγεύματα
  • Εισιτήρια πλοίων στη Μάγχη
  • Μετακινήσεις – ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει:

Φόρους αεροδρομίων, εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα, βαπορέτα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για πληροφορίες εκδρομών επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: (+30)2310232350, (+30)2310233375
Fax: (+30)2310225671
E-mail: info@airforum.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/