Καρπενήσι

Καρπενήσι

Λαμία – Κορυσχάδες – Προυσός – Υπάτη – Μονή Αγάθωνος – Γοργοπόταμος

1η ημέρα: Αναχώρηση – ΒΟΛΟΣ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας, για Βόλο (στάση για καφέ) και συνεχίζουμε για Λαμία. Γεύμα εξ ιδίων, άφιξη το απόγευμα στο Καρπενήσι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι στην πόλη.

2η ημέρα: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχώρηση για Κορυσχάδες, όπου βρίσκεται το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης, το Μικρό Χωριό και το Μεγάλο και θα καταλήξουμε στο Μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας, όπου φυλάγεται η εικόνα της Παναγίας (έργο του Ευαγγελιστή Λουκά). Επιστροφή στο Καρπενήσι. Το απόγευμα αναχώρηση για τις λίμνες των Κρεμαστών και τον ποταμό Μέγδοβα. Μια διαδρομή με πανύψηλα έλατα και σπάνια αλπική ομορφιά. Επιστροφή και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

3η ημέρα: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – Μονή Αγάθωνα – Γοργοπόταμος – Επιστροφή

Αναχώρηση για Υπάτη (γνωστό κέντρο ιαματικών λουτρών). Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Μονή Αγάθωνος. Προσκύνημα και αναχώρηση για την γέφυρα – μνημείο του Γοργοποτάμου. Επίσκεψη και καταλήγουμε το απόγευμα στη Λαμία. Ελεύθεροι, στάση για καφέ. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τι σας προσφέρουμε:

  • Μετακινήσεις με πούλμαν
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Διατροφή (σύμφωνα με την επιλογή σας)
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Για πληροφορίες εκδρομών επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: (+30)2310232350, (+30)2310233375
Fax: (+30)2310225671
E-mail: info@airforum.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/