Κωνσταντινούπολη (οδικώς)

Κωνσταντινούπολη (οδικώς)

Βόσπορος

1η ημέρα: Αναχώρηση – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 06:00 για Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, σύνορα Τουρκίας. Έλεγχος και συνεχίζουμε για Αδριανούπολη. Ελεύθεροι στο ιστορικό κέντρο. Συνεχίζουμε για Κωνσταντινούπολη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι στον πεζόδρομο του Πέραν ή μετάβαση στην περιοχή Πιερ Λοτί (λόφος του Εγιούπ) με υπέροχο πανόραμα στον Κεράτιο Κόλπο.

2η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Επίσκεψη στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί με τους τάφους των Πατριαρχών, τη Μονή της Χώρας, τη μεγαλύτερη πινακοθήκη βυζαντινών ψηφιδωτών στον κόσμο. Προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών. Ελεύθεροι στο Καπαλί Τσαρσί, με τα 4.000 μαγαζιά. Ακολούθως προαιρετική μίνι θαλάσσια περιήγηση στο μοναδικό Βόσπορο. Το βράδυ μετάβαση στο ιστορικό κέντρο και πανοραμική περιήγηση της πόλης (by night) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε φωταγωγημένα τα περισσότερα μνημεία αυτής.

3η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Κατευθυνόμαστε στο Βυζαντινό Iππόδρομο όπου υπάρχουν η γερμανική κρήνη του Κάιζερ, ο Αιγυπτιακός οβελίσκος, ο χάλκινος κίονας των Δελφών, η στήλη του Πορφυρογέννητου. Επίσκεψη – περιήγηση στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας και στη Δεξαμενή του Ιουστινιανού και ξενάγηση στο παλάτι του Ντολμά Μπαξέ. Ελεύθεροι στην πόλη ή επίσκεψη εξ ιδίων στο αξιόλογο Αρχαιολογικό Μουσείο. Το βράδυ συμμετέχουμε προαιρετικά σε νυχτερινή διασκέδαση με χορούς και τραγούδια της Ανατολής.

4η ημέρα: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – Επιστροφή

Ξεκινάμε για μια βόλτα στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Περνάμε από την πρώτη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου, και έχουμε ελεύθερο χρόνο στο προάστιο του Καντίκιοϊ, τη Χαλκηδόνα των Βυζαντινών χρόνων. Στη συνέχεια, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Διερχόμαστε τα τουρκοελληνικά σύνορα και διασχίζοντας την Εγνατία οδό, άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι με αλησμόνητες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Τι σας προσφέρουμε:

  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Διατροφή
  • Μετακινήσεις – ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Εισιτήρια πλοίων για Προύσα
  • Έμπειρο συνοδό
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Για πληροφορίες εκδρομών επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: (+30)2310232350, (+30)2310233375
Fax: (+30)2310225671
E-mail: info@airforum.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/