Ινδία

Ινδία

Ταξιδέψτε στην Ινδία, μια χώρα με χιλιάδες εικόνες και πολλές διαφορετικές πλευρές. Στα νοτιοδυτικά της συγκεκριμένα θα συναντήσετε μια πλευρά της Ινδίας αρκετά διαφορετική από το βορρά ή την ενδοχώρα, μια περιοχή με έναν δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα που την έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στα νοτιοδυτικά της χώρας λοιπόν βρίσκεται η περιοχή της Γκόα, διάσημη για τις παραλίες της , τους ναούς της, το πανέμορφο φυσικό της τοπίο και τη νυχτερινή ζωή της. Με μια ακτογραμμή μήκους 100 χλμ η Γκόα αποτελεί τη μικρότερη επαρχία της Ινδίας, μια ακτογραμμή ωστόσο που την ανέδειξε σε κορυφαίο hot spot τα τελευταία χρόνια στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη. Στις πιο γνωστές παραλίες της συγκαταλέγονται η Candolim Beach, η Baga, η Arambol και η Paolem Beach και φυσικά η κατάλευκη Colva.

Οι παραλίες της με την ψιλή άμμο και τους κοκκοφοίνικες αποτέλεσαν καταφύγιο για χιλιάδες επισκέπτες την τελευταία δεκαετία, πολλοί από αυτούς μάλιστα μαγεύτηκαν τόσο πολύ από την ομορφιά και τους χαλαρούς ρυθμούς της ζωής εδώ, που προτίμησαν να μη γυρίσουν ποτέ πίσω! Λόγω της υψηλής της ζήτησης η Γκόα παρέχει επίσης και μια μεγάλη ποικιλία σε ξενοδοχεία κατάλληλα για τον κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Η επιρροή των Πορτογάλων που παρέμειναν εδώ για σχεδόν μισό αιώνα, είναι εμφανής στα αποικιακά κτίρια αλλά στην τοπική κουζίνα με τις Ευρωπαικές επιρροές. Στη Γκόα θα συναντήσουμε επίσης διάφορα ιστορικά μνημεία, και αξιοθέατα όπως οι εντυπωσιακοί καθεδρικοί της παλιάς πόλης αλλά και οι πολύχρωμες αγορές των hippies, για να εμπλουτίσουμε την ταξιδιωτική μας εμπειρία. Στιλάτα καφέ, beach bar και μεγάλα club, εστιατόρια ,  όλα αυτά προσφέρουν επιλογές στους ταξιώτες για τη νυχτερινή τους διασκέδαση.

Ταξιδέψτε κι εσείς στη Γκόα και γνωρίστε από κοντά την περιοχή που μάγεψε και μαγεύει με τις ομορφιές της εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο!

Για πληροφορίες εκδρομών επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: (+30)2310232350, (+30)2310233375
Fax: (+30)2310225671
E-mail: info@airforum.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: