Γιάννενα

Γιάννενα

Αρίστη – Πάπιγγο – Αργυρόκαστρο – Μέτσοβο – Μετέωρα

1η ημέρα: Αναχώρηση – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας για Γρεβενά, Ζαγοροχώρια. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και να περπατήσουμε στα πανέμορφα χωριά Αρίστη και Πάπιγγο. Στάση για καφέ ή φαγητό και συνεχίζουμε για τα Γιάννενα αφού περάσουμε πρώτα από το ιστορικό Καλπάκι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση.

2η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ (εκδρομή στο Αργυρόκαστρο και στους Άγιους Σαράντα)

Αναχώρηση για τα σύνορα Αλβανίας. Διέλευση από Κακαβιά και συνεχίζουμε για το Αργυρόκαστρο. Η πόλη είναι κτισμένη στην κοιλάδα του ποταμού Δρίνου και χαρακτηρίζεται από την UNESCO ως «πόλη – μουσείο της Αλβανίας», σπάνιο παράδειγμα καλοδιατηρημένης οθωμανικής πόλης. Εντύπωση προκαλεί το επιβλητικό κάστρο. Συνεχίζουμε για τους Αγίους Σαράντα. Ελεύθεροι για περίπατο στην όμορφη παραλία, γεύμα εξ ιδίων και επιστροφή το απόγευμα στα Γιάννενα.>

3η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΜΕΤΕΩΡΑ – Επιστροφή

Επίσκεψη στο κάστρο της πόλης με τα τζαμιά και το παλάτι του Αλή Πασά. Προαιρετική μετάβαση στο νησάκι της λίμνης. Αναχώρηση για Μέτσοβο. Ελεύθεροι για περίπατο στα αξιόλογα αρχοντικά (γεύμα εξ ιδίων στις γραφικές ταβέρνες) και συνεχίζουμε για τα Μετέωρα. Εδώ θα θαυμάσουμε τα μοναστήρια και θα επισκεφθούμε την Μονή του Μεγάλου Μετεώρου. Στάση για καφέ στη Καλαμπάκα και αναχώρηση για Κοζάνη, Θεσσαλονίκη. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τι σας προσφέρουμε:

  • Μετακινήσεις με πούλμαν
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Διατροφή (σύμφωνα με την επιλογή σας)
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για πληροφορίες εκδρομών επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: (+30)2310232350, (+30)2310233375
Fax: (+30)2310225671
E-mail: info@airforum.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/