Αίγυπτος

Αίγυπτος

Ταξιδέψτε στην Αίγυπτο και γνωρίστε τον πολιτισμό που επηρέασε την παγκόσμια ιστορία όσο λίγοι. Αφεθείτε στην αύρα της ερήμου και στους ήχους των βεδουίνων γύρω από τη φωτιά…μια μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο ένα ταξίδι στην Αίγυπτο θα μπορούσε να προσφέρει.

Σε ένα ατομικό ταξίδι ωστόσο, μπορούμε να επισκεφτούμε και κάποιο από τα διάσημα παραλιακά θέρετρα της Αιγύπτου και της Ερυθράς Θάλασσας, εκεί που τα νερά είναι ζεστά όλο το χρόνο κι έτσι οι επισκέπτες δε λείπουν ποτέ! Μέσα στα πιο δημοφιλή θέρετρα συγκαταλέγονται το ειδυλλιακό Σαρμ Ελ Σέιχ, η Χουργκάντα, η Ελ Γκούνα αλλά και το Μάρσα Αλάμ. Το δημοφιλές Σαρμ Ελ Σέιχ, ανεπτυγμένο καθώς είναι τουριστικά, προσφέρει πολλές επιλογές στον επισκέπτη τόσο από πλευράς ξενοδοχείων όσο και από πλευράς διασκέδασης.

Οι περιοχές της Χουργκάντα και του Μάρσα Αλάμ στα νότια της Χουργκάντα, ενδείκνυνται για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ μιας και προσφέρονται για surfing και καταδύσεις. Τα νερά της Ερυθράς Θάλασσας συγκεκριμένα, αποτελούν δημοφιλή προορισμό για τους δύτες παγκοσμίως μιας και τα ζεστά νερά της ευνοούν την πλούσια υποθαλάσσια ζωή, με πολλά είδη ψαριών αλλά και κοραλλιογενείς υφάλους! Στο Μάρσα Αλάμ μάλιστα μπορείτε ακόμα και να κολυμπήσετε με δελφίνια!

Μη παραλείψετε επίσης, στο ταξίδι σας στην Αίγυπτο να κάνετε μια Κρουαζιέρα στο Νείλο για να θαυμάσεται από μακριά το φωτισμένο Κάιρο, το Λούξορ και το Αμπού Σιμπέλ. Αφεθείτε στη γαλήνια και μεγαλόπρεπη ατμόσφαιρα του «Θεού Νείλου» καθώς περνάτε από την Κοιλάδα των Βασιλέων, τους ναούς των θεών Όσιρη και Άμμωνα και το φράγμα του Ασσουάν.

Στο ζωντανό Κάιρο, θα σεργιανίσετε στις πολύβουες αγορές και περνώντας από διάφορους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς ναούς και θα προχωρήσετε στη θαυμαστή Γκίζα, εκεί που βρίσκονται οι Πυραμίδες της Σφίγγας αλλά και πολυάριθμα εργαστήρια παπύρων και αρωμάτων. Κάντε μια επίσκεψη στις Πυραμίδες του Χέοπα, του Χεφρίνου και του Μυκερίνου, οι οποίες άξια κατέχουν μια θέση στα επτά θαύματα του κόσμου.

Ταξιδέψτε στην Αίγυπτο και χαλαρώστε στα ζεστά κρυστάλλινα νερά της όλο το χρόνο, ζήστε τη μυστηριακή της ατμόσφαιρα και αφεθείτε στην ιστορική της γοητεία!


Για πληροφορίες εκδρομών επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: (+30)2310232350, (+30)2310233375
Fax: (+30)2310225671
E-mail: info@airforum.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/