Ντουμπάι

Ντουμπάι

Πριν χρόνια ήταν απλά μια πόλη στην έρημο. Σήμερα το Ντουμπάι, είναι μια εξωφρενική πόλη υπερβολής! Μια σύγχρονη μεγαλούπολη που αντικατοπτρίζει στο εκατό τοις εκατό, το δυτικό όνειρο και την δυτική φιλοσοφία. Θεόρατοι ουρανοξύστες, υπερπολυτελή ξενοδοχεία, με ηγέτη το εμβληματικό 7 αστέρων “Burj al Arab”, αχανή εμπορικά κέντρα όλα σε παράταξη, εξαιρετικό φαγητό σε καταπληκτικά restaurants. Στο Ντουμπάι θα αποθεώσεις τη ματαιοδοξία σου, θα σοκαριστείς από τις σκανδαλώδεις ευκαιρίες, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα αφήσεις και το τελευταίο σου ευρώ, σε αυτό το magnum καταναλωτικό λούνα παρκ της Ασίας… και καλά θα κάνεις!

Μετά το καταναλωτικό όργιο, θα ανακαλύψεις και το άλλο Ντουμπάι. Την γοητευτική πόλη των αντιθέσεων όπου η παράδοση συναντά την ανάπτυξη, η Ανατολή τη Δύση, το χθες το σήμερα. Την ώρα που θα ξεφύγεις από τον ιστό της «εμπορικής αράχνης» θα αφεθείς στη ζεστασιά των ντόπιων, θα διασχίσεις αμμόλοφους, θα γνωρίσεις βεδουινικές τέχνες, θα πιεις ξεχωριστό αραβικό τσάι, θα πας βόλτες με καμήλες, θα απολαύσεις τοπικό δείπνο τη νύχτα και το επόμενο πρωί θα κολυμπήσεις σε υπέροχες παραλίες .

Το Dubai αποτελεί το πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο των Εμιράτων με τις πιο άρτια οργανωμένες τουριστικές υπηρεσίες. Ένα τόπο όπου η Ανατολή και η Δύση έδωσαν τα χέρια!

Για πληροφορίες εκδρομών επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: (+30)2310232350, (+30)2310233375
Fax: (+30)2310225671
E-mail: info@airforum.gr

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: