Δαλματία

Δαλματία

Πλίτβιτσε – Ζαντάρ – Σπλιτ – Ντουμπρόβνικ

1η ημέρα: Αναχώρηση – ΤΙΡΑΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 05.00, για Κρυσταλλοπηγή, διέλευση από σύνορα Αλβανίας και συνεχίζουμε για Κορυτσά, Πόγραδετς, Τίρανα. Γεύμα εξ’ ιδίων και αναχώρηση για Ντουμπρόβνικ. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής.

2η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πρόκειται για μία πόλη μουσείο, που σε κάθε γωνιά της αναδύει άρωμα μιας κάποιας ένδοξης εποχής του παρελθόντος. Στον περίπατό μας θα δούμε και θα θαυμάσουμε τον επιβλητικό πύργο, τα περιμετρικά τείχη, το Φραγκισκανικό μοναστήρι, την Πιάτσα ντε λα Λοτζία. Ακολούθως ελεύθεροι στην αξιόλογη αγορά της πόλης.

3η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΣΠΛΙΤ – ΖΑΝΤΑΡ 

Ξεκινάμε για Σπλιτ. Περιήγηση – περίπατος στην όμορφη πόλη που αποτελεί ένα υπαίθριο μουσείο. Θα δούμε το παλάτι του Διοκλητιανού καθώς και τον καθεδρικό ναό που αποτελεί το Μαυσωλείο του Διοκλητιανού. Γοητευμένοι ξεκινάμε για το Ζαντάρ. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ελεύθεροι για περίπατο στην πόλη.

4η ημέρα: ZANTAΡ – ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ – ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Αναχώρηση για τις πανέμορφες λίμνες Πλίτβιτσε. Περίπατος – περιήγηση στα αξιοθέατα. Καταλήγουμε νωρίς το απόγευμα στο Ζάγκρεμπ. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ακολούθως περίπατος – περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Κροατίας.

5η ημέρα: ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – Επιστροφή

Ξεκινάμε για Βελιγράδι. Σύντομη πανοραμική περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, γεύμα εξ ιδίων και συνεχίζουμε για Νις, σύνορα Ευζώνων, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τι σας προσφέρουμε

  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Διατροφή
  • Μετακινήσεις με πούλμαν
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/