Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά

 • Λονδίνο (αεροπορικώς)

  Λονδίνο (αεροπορικώς)

  Πολυφυλετική και πολυπρόσωπη, η μητρόπολη των τάσεων παραμένει ένας προορισμός-πόθος, που καταφέρνει να ανανεώνει το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον χάρη στη μοναδική ατμόσφαιρα, τα πρωτοπόρα μουσεία, την έντονη νυχτερινή ζωή, τα πάρκα, τα πολύχρωμα παζάρια και το πολύπλευρο γαστρονομικό τοπίο.
 • Παρίσι (αεροπορικώς)

  Παρίσι (αεροπορικώς)

  Το Παρίσι είναι από τους πιο δημοφιλείς εορταστικούς προορισμούς. Ο ερωτισμός της ιδιαίτερης αυτής πρωτεύουσας γίνεται στην περίοδο των Χριστουγέννων ακόμα πιο έντονος και γι' αυτό είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν ίσως τις πιο ωραίες χειμερινές διακοπές της ζωής τους!
 • Πράγα (αεροπορικώς)

  Πράγα (αεροπορικώς)

  Το ιδιαίτερο μείγμα μπαρόκ και γοτθικής αρχιτεκτονικής, η καλοδιατηρημένη Παλιά Πόλη στις όχθες του Μολδάβα, η σημαντική πολιτιστική κληρονομιά ( Κάφκα, Μούχα, Σμέτανα ), τα jazz clubs, το μαύρο θέατρο και η αύρα εποχής που αποπνέει ( από τις αντικερί μέχρι τα κουλτουριάρικα cafes όπου σύχναζαν οι διανοούμενοι των αρχών του προηγούμενου αιώνα ) τοποθετούν την Πράγα ανάμεσα στις πιο ατμοσφαιρικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
 • Βουδαπέστη (αεροπορικώς)

  Βουδαπέστη (αεροπορικώς)

  Με χίλια χρόνια Ιστορίας, αποτελεί μοναδικό μωσαϊκό αρχιτεκτονικών επιρροών, με στοιχεία μπαρόκ, αρτ νουβό και νεοκλασικά να συνθέτουν ένα τοπίο ειδυλλιακό.
 • Κωνσταντινούπολη (οδικώς)

  Κωνσταντινούπολη (οδικώς)

  Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί έναν από τους πιο ιδανικούς και προσιτούς προορισμούς με οδική μετακίνηση. Το οικείο αστικό τοπίο της Βασιλεύουσας με τα αμέτρητα μαγαζιά και παζάρια, τις ανατολίτικες μυρωδιές και την πολίτικη κουζίνα και ζαχαροπλαστική είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες!
 • Ski – Μπάνσκο από 59,00 € (οδικώς)

  Ski – Μπάνσκο από 59,00 € (οδικώς)

  Το Μπάνσκο είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για σκι στα Βαλκάνια. Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο και όχι μόνο.
 • 
  https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/