Ταξίδια στο Εσωτερικό και Εξωτερικό

Στο κεντρικότερο σημείο της όμορφης πόλης της Θεσσαλονίκης και στον αριθμό 12 της οδού Δημ. Γούναρη στην πλατεία «Ναυαρίνου», από το 1986, σε έναν ιδιόκτητο χώρο 102 τ.μ. το AIRFORUM ξεκίνησε το δικό του συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο των τουριστικών υπηρεσιών.

Το AIRFORUM, με ισχυρή οικονομική βάση – με έμψυχο δυναμικό εκπαιδευμένο με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ηλεκτρονική σύνδεση με όλες τις αεροπορικές, ακτοπλοϊκές και ξενοδοχειακές υπηρεσίες ανά τον κόσμο – έχει να επιδείξει μια εκπληκτική δυναμική στην αναπτυξιακή του πορεία και καταξιωμένο πλέον στο χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών προσφέρει στους πελάτες του την πληρέστερη εξυπηρέτηση.

Συνέδρια – Επαγγελματικές Δραστηριότητες

Το AIRFORUM ένα από τα κορυφαία γραφεία στην τουριστική και γραμματειακή υποστήριξη συνεδρίων προσφέρει στους πελάτες του fax,  e-mail, αεροπορικά εισιτήρια από το εξωτερικό προς την Ελλάδα, υποδοχή στο αεροδρόμιο, μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο, μεταφορές στους συνεδριακούς χώρους, κρατήσεις δωματίων, κράτηση συνεδριακής αίθουσας, τεχνικό εξοπλισμό (μεταφραστικά / οπτικοακουστικά μέσα), coffee breaks, γεύματα – δείπνα – δεξιώσεις, εκδρομές συνέδρων – ξεναγήσεις – μουσεία, χάρτες, έντυπα τουριστικού περιεχομένου, δημοσιογραφική κάλυψη (Δ/Τ).

Αεροπορικά εισιτήρια

Αναλαμβάνουμε και την πιο απλή μετακίνησή σας εκδίδοντας ΑΜΕΣΑ μέσω Η/Υ και του συστήματος Travelport Smartpoint αεροπορικά εισιτήρια και για το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Βρείτε όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, τις συνδέσεις και τις τιμές. Βενετία, Μπάρι, Ανκώνα, Μπρίντεζι, ταξιδέψτε στην υπέροχη Ιταλία και σε οποιοδήποτε λιμάνι του κόσμου, με εισιτήριο που εκδίδεται απο τα γραφεία μας.

Ξενοδοχεία

Εξασφαλίζουμε την διαμονή σας στα καλύτερα ξενοδοχεία εσωτερικού – εξωτερικού, της δικής σας ή και της δικής μας επιλογής στις ειδικές πάντα τιμές που μόνο το AIRFORUM μπορεί να προσφέρει.

Ατομικά – Ομαδικά ταξίδια, Κρουαζιέρες

Δείτε τον κόσμο με τα μάτια του AIRFORUM και χαρίστε στον εαυτό σας μέσω των υπέροχων ταξιδιών που σχεδιάσαμε για σας, τις πιο όμορφες διακοπές που ζήσατε ποτέ, με τη γνωστή υπεύθυνη οργάνωση και το πάντα σωστά υπολογισμένο κόστος. Εσείς διαλέξτε προορισμό και αφήστε τα υπόλοιπα σ’ εμάς, για το ταξίδι των ονείρων σας!

Επαγγελματικά ταξίδια

Για σας που θέλετε το ταξίδι σας να είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας επαγγελματικές απαιτήσεις αναζητήστε τη σιγουριά AIRFORUM. Αναλαμβάνουμε οτιδήποτε αφορά στο επαγγελματικό σας ταξίδι: εισιτήρια, διαμονή, ενοικίαση αυτοκινήτου και κάλυψη οποιασδήποτε απαίτησή σας, εκδρομές συλλόγων, σωματείων ή group εταιρειών.

Πληρώστε στο γραφείο μας και κινηθείτε ελεύθερα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας την ποιότητα της εξυπηρέτησης που μόνο το AIRFORUM σας προσφέρει!!

Για ταξίδια, συνέδρια και forum…
οργάνωση AIRFORUM


https://airforum.gr/v2/epidotisi-epanekkinisi-tourismou/